Springen, struinen en speelgoedactie bij de FEESTDAGEN FAIR bij Bounz® Beverwijk.

Foto: Bounz

Zondag 20 november organiseert de Moeders uit Broekpolder in samenwerking met Bounz® Beverwijk,  een gezellige feestdagen fair waarin, naast zo’n 40 kramen en leuke kinderactiviteiten, ook extra aandacht wordt besteed aan de speelgoedactie voor de kinderen van de voedselbank. Het doel is om kinderen van de voedselbank een echt Sinterklaas- of kerstfeest te geven.

Speelgoed inzamelen
Heb jij speelgoed dat niet meer gebruikt wordt? Breng het naar Bounz® en ontvang 20% korting op een uur springen. Bovendien maak je kans op een gratis Bounz® Glow in the Dark Disco Party voor 8 personen. Als bonus maak je de kinderen van de voedselbank heel erg blij de komende feestdagen. En daar gaat het uiteindelijk om tijdens de feestdagen.

Bounz®  en de Moeders uit Broekpolder zullen zelf ook een steentje bijdragen door geld in te zamelen met diverse acties die plaatsvinden tijdens de fair.

Gratis ‘meal”  McDonald’s: Verder krijgen de eerste 50 volwassen bezoekers van de fair een gratis maaltijd, aangeboden door McDonald’s Beverwijk.

Iedereen is van harte welkom op de fair zondag 20 november van 11.00 tot 15.30 affiche-bounz-fair

Speelgoed kan vanaf dinsdag 14 november tot en met zondag van 15.00 tot 20.00 worden afgegeven bij Bounz® Beverwijk.

Let op: Gedurende de fair oop zondag 20 november is Bounz gewoon geopend voor springers. Springen kan deze dag al vanaf een half uur voor € 3,75.

Reacties

Cookieinstellingen