Inwoners van Beverwijk naar stembus om te kiezen uit 11 goede doelen

Foto: Specsavers

Voor het zevende jaar op rij bepalen de inwoners van Beverwijk tijdens een stemronde welk goed doel een financieel steuntje in de rug krijgt vanuit de lokale Specsavers winkel.

Elf goede doelen meldden zich dit jaar aan om hiervoor in aanmerking te komen. Het is nu aan de Beverwijkers om tot en met 12 december een stem uit te brengen op hun favoriete goede doel via Stichtingspecsaverssteunt.

Stichting Specsavers
Stichting Specsavers Steunt keert ieder jaar een aanzienlijk bedrag uit aan goede doelen in de omgeving van haar 124 winkels. Ook Specsavers Beverwijk doet hieraan mee. De retailer wil op deze manier een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap.

Hartverwarmende initiatieven
“Er zijn zoveel bijzondere initiatieven die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het is indrukwekkend om te horen wat mensen op lokaal niveau voor elkaar betekenen. Wij kijken ieder jaar weer uit naar de aanmeldingen. Ook dit jaar zitten er weer mooie, hartverwarmende initiatieven tussen. Wij zijn erg benieuwd welk doel uiteindelijk de meeste stemmen zal krijgen. Ik roep iedereen op om te gaan stemmen!” aldus Ami Saris, retailpartner Specsavers Beverwijk.

Meeste stemmen gelden
Vanaf half oktober konden stichtingen, verenigingen en andere liefdadigheidsprojecten  zich aanmelden om deel te nemen aan deze jaarlijkse verkiezing. Nu is het dus aan de Beverwijkers om te laten zien welk doel zij een warm hart toe dragen. Specsavers Beverwijk spaart een jaar lang een vast bedrag per verkochte bril en hoortoestel voor het initiatief met de meeste stemmen. Aan het einde van het spaarjaar wordt het goede doel blij gemaakt met de donatie.

De goede doelen waar de inwoners op kunnen stemmen zijn:

 1. Buurthuis “het Spectrum”
 2. Humanitas IJmond
 3. Reddingsbrigade Wijk aan Zee
 4. Stichting Hertenpark Uitgeest
 5. Stichting Ontmoetingscentrum De Stut
 6. Stichting Paardrijden Gehandicapten In het Zadel
 7. Stichting Vrienden van het Rode Kruis Ziekenhuis
 8. Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
 9. ’t Huis Achter de Duinen
 10. Winkel Juma
 11. Stichting Dierenambulance Kennemerland

Stemmen kan tot en met 12 december, 16.00 uur. Ga hiervoor naar www.stichtingspecsaverssteunt.nl. Op 15 december maakt Specsavers Beverwijk bekend voor welk goed doel de winkel gaat sparen.

Het volledige overzicht van alle aanmeldingen is te vinden op http://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/alle-goede-doelen/

Reacties