The Bike Guru wint IJmond Werkt! award 2016

Foto: IJmond Onderneemt

Tijdens het ondernemersevent IJmond Onderneemt dinsdag 15 november jl. in A9 Studio’s is The Bike Guru uit IJmuiden verkozen tot winnaar van de IJmond Werkt! Award 2016.

De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. Bij IJmond Werkt! worden mensen die onder de Participatiewet vallen geholpen in hun zoektocht naar werk.

De ruim 225 bezoekers van het event IJmond Onderneemt brachten naar aanleiding van filmpresentaties hun stem uit op de genomineerden. Een deskundige jury, bestaande uit Marieke van Dijk (wethouder van de gemeente Heemskerk), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Rick Lauffer (namens Hotel Restaurant Sonnevanck, winnaar van de Award in 2015) nomineerde de drie bedrijven eerder naar aanleiding van argumenten van de werkgeversadviseurs van IJmond Werkt!

Pascal
Na de eerste stemronde bleek The Bike Guru al een lichte voorsprong te hebben op de andere twee. Bij The Bike Guru is Pascal gedetacheerd. In de films overtuigde eigenaar Robert van Egthuijsen de aanwezigen vol enthousiasme: “Door de nadruk te leggen op iemands sterke in plaats van zwakke punten werkt het bij ons. Tuurlijk kost het tijd, maar dat verdien je driedubbeldwars terug. Wij hebben weer een vacature en zouden graag Pascal klonen, we zijn ontzettend blij met hem. We hebben in ieder geval IJmond Werkt! gevraagd om nog zo’n topper.”

Ook in de tweede stemronde kreeg The Bike Guru de meeste stemmen en werd daarmee overtuigend winnaar. De overige genomineerden Floricultura en Constaal Snijbedrijf kregen als ook, zij het een kleinere versie, een award uitgereikt uit handen van bestuurslid van IJmond Werkt! Haydar Erol.

Reacties