Open huis Nova College op maandag 28 november

Foto: Nova College

Op maandag 28 november houden de locaties van het Nova College op de locaties in Beverwijk, Haarlem, Hoofddorp en Harlingen en IJmuiden Open huis. Tijdens het Open huis, van 18.00 – 21.00 uur, staan het brede opleidingsaanbod en een passende opleidingskeuze centraal.

Nova College verzorgt mbo in de sectoren Economie, Techniek en Zorg en Welzijn. De opleidingsrichtingen die 28 november Open huis houden zijn: Autotechniek, Bouw, Dans en Theater, Handel en Commercie, Horeca en Facility, ICT, Lab, Logistiek, Maritiem, Marketing en Media, MyTec, Orde en Veiligheid, Recreatie, Uiterlijke Verzorging, Techniek, Welzijn, Zakelijk en Zorg.

Het gaat om meer, dan alleen maar leren
Op het Nova College leren studenten meer dan alleen een beroep. Niet alleen de nodige kennis en vaardigheden zijn belangrijk; de juiste mentaliteit en persoonlijke ontwikkeling zijn ook van groot belang om succesvol te zijn. In de campagne voor het Open huis laat Nova College zien dat het op school gaat om meer dan het leren van vak. Nova College heeft ook oog voor de groei, geluk en ambitie van de studenten. Het is een school voor iedereen, waar studenten zichzelf kunnen zijn en zichzelf kunnen ontplooien. De plek bij uitstek voor ambitieuze en prestatiegerichte jongeren. De campagne met de posters ‘Volg je hart’ en ‘Geloof in je droom’, houdt jongeren een spiegel voor en maakt duidelijk dat het om hun eigen ontwikkeling gaat en daagt ze uit om dromen waar te maken.

Persoonlijk advies
Tijdens het Open huis krijgen bezoekers informatie en persoonlijk advies van docenten, praktijkopleiders van stagebedrijven en van mbo studenten. Daardoor ontstaat een compleet beeld van hoe het is om een opleiding te volgen op het Nova College: wat leer je, hoe leer je, hoe is de sfeer op school en wat is de kans op werk na deze opleiding. De juiste opleidingskeuze is een van de belangrijkste factoren die bepalen of iemand een opleiding met succes volgt en afrondt.

Programma Open huis
Wie naar het Open huis wil komen van het Nova College kan zich aanmelden via de (mobiele) website novacollege.nl. Na aanmelding ontvangt men per e-mail het gekozen Open huis-programma.

Reacties