Rabobank Graaf Janstraat Beverwijk dicht tot eind 2017

Foto: Google Maps

Rabobank IJmond verlaat tijdelijk het kantoor aan de Graaf Janstraat in Beverwijk. De medewerkers verhuizen volgende week naar de Zadelmakerstraat in Velserbroek. Aanleiding is de aanstaande verbouwing en herinrichting van het kantoorpand in Beverwijk.

‘Het pand aan de Graaf Janstraat is gedateerd en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd’, aldus directievoorzitter Jakob Klompien. ‘Daarom zijn we met de verhuurder in gesprek om te komen tot verbouwing en herinrichting. We willen onze klanten, totdat de verbouwing en herinrichting zijn gerealiseerd, gastvrij en ongehinderd kunnen blijven ontvangen en onze medewerkers een prettige werkomgeving bieden. Daarom verhuizen onze medewerkers van de Graaf Janstraat tijdens de planfase en uitvoering deels naar de locatie Zadelmakerstraat in Velserbroek en deels naar andere vestigingen in de IJmond.’

Klanten uit Beverwijk en Wijk aan Zee kunnen met ingang van maandag 12 december voor adviesgesprekken terecht in het nabijgelegen kantoor aan het Stationsplein of in een van de andere vestigingen in Heemskerk, IJmuiden, Velserbroek, Santpoort Noord en Uitgeest.

Als alles volgens wens verloopt, keert Rabobank IJmond voor eind 2017 terug in het pand aan de Graaf Janstraat in Beverwijk. Deze locatie is het beoogde hoofdkantoor van de regionale bank.

Reacties

Cookieinstellingen