Sfeervolle Kersteditie SundayFair in Breestraat Beverwijk

Foto: Wim Meijer Fotografie

Zondag 11 december bleek de ‘gedroomde dag’ voor de eerste kerstinkopen, variërend van het aanschaffen van een kerstboom tot kerstversieringen, voor het kopen van kerstkleding en het opdoen van culinaire ideeën voor de Kerstdagen. De ideale locatie voor dit alles: de Beverwijkse Breestraat!

De Sunday Fair is inmiddels uitgegroeid tot een niet meer weg te denken fenomeen in Beverwijk en omgeving. Gezellig winkelen, en dat alles gelardeerd met straattheater, muziek en dans. En misschien wel de meest gezellige editie: die van december! Natuurlijk sttond gisteren Kerstmis centraal in het aanbod in de vele marktkramen. naamloos_panorama1-bannerEn ook in alle kunst- en cultuuruitingen kwamen ‘the most beautiful time of the year’ nadrukkelijk naar voren, zoals gedurende de diverse optreden van de Citadel Singers en de dansdemonstraties van leerlingen van Dansschool LaPasse, die ook nu weer de juiste sfeer neer wisten te zetten. Daarbij was ook Radio Beverwijk weer aanwezig, die ook de thuisblijvers in Beverwijk lieten meegenieten van de sfeer in de Breestraat.

Het feit dat we kunnen terugkijken op een supergeslaagde laatste Sunday Fait van 2016 belooft veel goed voor de toekomst. Immers: als we de Breestraat nu al gezellig kunnen krijgen, dan moet dat volgend jaar, als het centrum is geherstructureerd, helemaal goed gaan komen.

 

 

Reacties