Samen herdenken op Duinrust

Foto: Begraafplaats Duinrust

Op zondag 18 december 2016 om 16.00 uur wordt op begraafplaats Duinrust de jaarlijkse algemene herdenking gehouden. De herdenking is een initiatief van Marianne Heijmering en wordt in samenwerking met pastor Hopman en de medewerkers van de begraafplaats georganiseerd.

Programma
Om 15.30 uur is de koffiekamer geopend en kan men een tekst schrijven op de speciaal hiervoor gemaakte kaartjes. Om 16.00 uur begint het programma in de aula. Er wordt  o.a. gesproken door pastor Hopman. Daarna gaat iedereen naar buiten om de kaartjes aan ballonnen te bevestigen en deze gezamenlijk op de open plek achter de aula lost te laten. Na afloop zijn de hoofdpaden van de begraafplaats verlicht en kan iedereen het graf van zijn/haar dierbare(n) bezoeken. Ook kan men dan een kaarsje plaatsen, dat door de begraafplaats beschikbaar is gesteld. Het programma sluit met een kopje koffie in de koffiekamer.

Voor iedereen
Iedereen is welkom om zijn of haar geliefden te herdenken. Het doet er niet toe in welke plaats de geliefde woonde en waar hij of zij is overleden. Ook mensen die niet in Beverwijk wonen, zijn van harte welkom.

Foto’s insturen
Dit jaar is het mogelijk om een foto van de overledenen te tonen op het digitale scherm tijdens de herdenking. De foto’s kunnen digitaal worden aangeleverd via e-mailadres: [email protected]
Na de herdenkingsdienst zullen de fotobestanden worden vernietigd/verwijderd. herdenkingsposter-2106-lr

Reacties