Nieuwjaarsduik Wijk aan Zee gaat voor record van 2000 duikers

Foto: Wim Meijer Fotografie

Morgen, zondag 1 januari 2016 organiseren de enige 2 permanente strandpaviljoens van Wijk aan Zee, “SunSeaBar’ en “Het Strandhuis’, net als in voorgaande jaren een spectaculaire Nieuwjaarsduik.

Tweeduizend deelnemers
De voorgaande twee edities van dit verfrissende en ontnuchterende evenement trok bijna tweeduizend duikers en heeft zich daarmee gepositioneerd in de Top-10 van drukst bezochte Nieuwjaarsduiken in Nederland. Voor de editie van 2017 hoopt  de organisatie eindelijk het magische aantal van 2000 deelnemers te passeren.

Vrijwilligers
Men is er in Wijk aan Zee trots op dat de Nieuwjaarsduik nog steeds gratis kan worden aangeboden. “ Het evenement wordt steeds groter en brengt dus ook steeds meer kosten met zich mee. Maar gelukkig hebben wij heel veel meedenkende leveranciers en vele vrijwilligers die zich mede inzetten voor dit prachtige evenement. En daar zijn wij echt heel blij mee! Wij doen er alles aan om dit evenement elk jaar op de kaart te zetten, en dat kunnen wij echt niet meer alleen!”, zo liet de organisatie vorig jaar al weten.

De duik vindt plaats om 15.00 uur. Vanaf 14.00 uur is het mogelijk om in te schrijven of de inschrijvingsformulieren in te leveren.

Voor meer informatie over de Nieuwsjaarsduik kijk op Nieuwjaarsduik Wijk aan Zee

Reacties