55+

Nog één week stemmen op de PlusBus

Foto: SWB

De PlusBus van Stichting Welzijn Beverwijk is geselecteerd om mee te doen in de stemronde van ‘Help Nederland vooruit’ van het ING Nederland fonds!!

PlusBus genomineerd
Met de campagne ‘Help Nederland vooruit’ wil ING Nederland goede doelen in Nederland financieel te ondersteunen. Gedurende de hele maand november konden alle Nederlanders hun favoriete vereniging of stichting aanmelden. Vervolgens zijn er uit alle inzendingen in elke regio door de lokale ING kantoren vijf organisaties genomineerd die in aanmerking komen voor een donatie. Eén van die organisaties is dus de PlusBus. En daar zijn alle medewerkers van Stichting Welzijn Beverwijk  (SWB) supertrots op.

Stemmen op de PlusBus
De volgende stap is nu het ‘stemmen’ tot en met 30 januari kan iedereen stemmen op zijn of haar meest favoriete goede doel . De organisatie met de meeste stemmen ontvangt € 5.000,- nummer twee € 3.000,- nummer drie € 2.000,- nummer vier € 1.500,- en nummer vijf € 1.000,-.

SWB wil met de donatie de kosten voor de uitstapjes verlagen zodat meer ouderen met een minimaal inkomen kunnen deelnemen. Dit zorgt ervoor dat gevoelens van eenzaamheid bij deze doelgroep afnemen.

Hoe te stemmen?
Wil jij ook stemmen op de Plusbus van SWB klik dan op STEMMEN OP DE PLUSBUS en breng jouw stem uit. Na het uitbrengen van jouw stem ontvang je een e-mail waarin gevraagd wordt om uw stem te bevestigen. Vergeet vooral niet om dat te doen, omdat anders jouw stem niet meetelt.

Wil je nog meer doen om de kansen op een donatie voor de PlusBus te vergroten? Vertel of mail het dan ook jouw buren, kennissen, vrienden en familie en vraag of zij ook willen stemmen.

Reacties