Gemeentegids 2017 Beverwijk is uit!

Foto: Wim Meijer Fotografie

Eergisteren, maandag 20 maart is de nieuwe gemeentegids van Beverwijk voor 2017 weer uitgekomen. In de gids staat informatie over het gemeentebestuur, de gemeentelijke organisatie en informatie over instellingen, organisaties en verenigingen die voor onze inwoners van belang kunnen zijn.

Sinds 2015 wordt de gemeentegids niet meer huis-aan-huis verspreid. De gedachte daarachter is het feit dat het merendeel van de mensen tegenwoordig informatie zoekt via het internet met computer, tablet of smartphone. Daarom wordt de gemeentegids primair digitaal aangeboden via http://lokaaltotaal.nl/gidsen/beverwijk/. Daarbij levert digitaal aanbieden van de gemeentegids een forse besparing op van papier en is daarmee positief voor het milieu.

Overigens is het nog steeds mogelijk om de Gemeentegids op papier te krijgen. Hiervoor kan men contact opnemen met het Klant Contact Centrum via telefoon: 0251-256 256 of WhatsApp: 06-11614998. Ook kan de gemeentegids worden opgehaald bij de informatiebalie in het Stadhuis, Stationsplein 48 in Beverwijk of bij de diverse bekende instellingen in de gemeente zoals de de Openbare Bibliotheek IJmond-Noord aan het Kerkplein en diverse wijk- en wooncentra.

 

Reacties