Maandag 19 juni bijzonder Fotocafé bij ISOO.nu

Foto: ISOO.nu

Maandag 19 juni wordt bij het centrum voor fotografie ISOO.nu in Beverwijk weer het maandelijkse Fotocafé IJmond gehouden. Dit keer een ‘special’, ofwel een bijzondere avond.

ISOO.nu wil dit jaar voor regio IJmond “Help Portrait” organiseren. Hierbij worden mensen die het normaal gesproken zelf niet kunnen betalen door visagisten opgemaakt en vervolgens gefotografeerd in een studio. Ze krijgen op de dag zelf direct hun portretfoto mee naar huis. Dit wordt gedaan door vrijwilligers en gefinancierd door sponsors. De voorbereidingen voor Help Portrait IJmond zijn al in volle gang.

Voor het Fotocafé IJmond van maandag a.s. heeft men Aart van Jolingen, coördinator van Help Portrait Dordrecht, bereid gevonden om een presentatie te geven. Iedereen is dan ook van harte welkom om langs te komen en zo meer te weten te komen over dit bijzondere en sociale fotoproject.

Wie echt enthousiast wordt over dit initiatief kan zich diezelfde avond nog opgeven als vrijwilliger, en op die manier meehelpen om van Help Portait IJmond een geweldige dag te maken.

Het fotocafé IJmond begint maandag 19 juni om 20.00 uur.
Locatie: Centrum voor fotografie ISOO.nu, Stationsplein 46b, 1948 LC Beverwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen