Speur mee bij het Koetshuijs in Heemskerk

Foto: NME

Woensdagmiddag 5 juli organiseert NME Heemskerk vanaf bezoekerscentrum het Koetshuijs bij kasteel Assumburg een natuurspeurtocht voor de jeugd.

De natuurspeurtocht loopt langs en door de kasteeltuin. Kinderen gaan op zoek naar antwoord op veel vragen over deze bijzondere natuurrijke omgeving, zoals : Wie weet voor welke roofvogel de nestkast is die in de kasteeltuin staat?

Iedereen die wil meespeuren is van harte welkom. Deelname is gratis. Bezoekerscentrum het Koetshuijs is gevestigd aan de Tolweg 9a in Heemskerk.

Vrijwilligers gezocht
Regelmatig worden er op het Koetshuijs activiteiten georganiseerd over natuur en milieu. Hiervoor zijn veel vrijwilligers nodig. Lijkt het je leuk om hierbij te helpen of heb je expertise op gebied van natuur, milieu of duurzaamheid en deel je jouw kennis graag met anderen? Meld je dan nu aan via [email protected].

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen