Eten uit de natuur bij kinderboerderij de Baak

Foto: Pixabay

Woensdagmiddag 19 juli van 14.00 tot 16.00 uur organiseert NME Beverwijk de themamiddag ‘Eten uit de natuur’ bij kinderboerderij de Baak in Beverwijk.

Broodje bakken en kruiden knippen
Gedurende deze middag kunnen kinderen hun eigen broodje en een omelet bakken en hun eigen fruitwater maken. In de perkjes van kinderboerderij kunnen ze de kruiden zoeken en knippen die ze willen gebruiken. Kortom: een leerzame en smaakvolle middag, waarbij alle kinderen van harte welkom zijn. De deelname is gratis.

Vrijwilligers gezocht
Regelmatig organiseert NME op de Baak activiteiten over natuur en milieu. Lijkt het je leuk om ons hierbij te helpen? Of heb je expertise op een ander gebied van natuur, milieu of duurzaamheid en deel je jouw kennis graag met anderen? Meld je dan nu aan via [email protected]

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur-, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via [email protected] Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties