Nacht van de Vleermuis in Beverwijk en Heemskerk

Foto: Pixabay

In het weekend van vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus wordt de jaarlijkse Nacht van de Vleermuis georganiseerd. Door heel Europa worden dit weekend verschillende vleermuis activiteiten georganiseerd.

In Beverwijk en Heemskerk kun je tijdens de Nacht van de Vleermuis meedoen aan een vleermuisexcursie. Een kans voor jong en oud om meer te weten te komen over vleermuizen en ze zelfs te horen en te zien!

2 vleermuisexcursies
NME Beverwijk en Heemskerk organiseert dit weekend 2 vleermuisexcursies. Op vrijdag 25 augustus start de vleermuisexcursie vanuit bezoekerscentrum het Koetshuijs bij kasteel Assumburg, Tolweg 9a in Heemskerk. Op zaterdag 26 augustus start de vleermuisexcursie vanaf parkeerplaats het Zandgat aan de Zeestraat te Beverwijk.

De excursies starten om 20.30 uur en eindigen rond 22.30 uur. Deelname aan de excursie is gratis en is geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar en ouder. U kunt zich opgeven via [email protected], wel geldt er voor de excursie een maximum van 20 deelnemers voor Heemskerk en van 15 deelnemers voor Beverwijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pamela Hiemstra via 0251 – 263 869. Tip: kleed u warm aan.

NME Beverwijk en Heemskerk
NME Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via [email protected].

Reacties