Brocante en curiosamarkt op Buitenplaats Beeckestijn

Landgoed Beeckestijn, een van de vier samenwerkende buitenplaatsen (Foto: Wim Meijer Fotografie)
Foto: Wim Meijer Fotografie

Zondag 20 augustus wordt op Buitenplaats Beeckestein in Velsen-Zuid de grootste Curiosa en Brocantemarkt van Noord Holland gehouden.

Ruim honderd exclusieve standhouders etaleren en presenteren een schitterende collectie hoogwaardig antiek, leuke snuisterijen, oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties, (strip)boeken, Verkadealbums, Schoolplaten, Landkaarten en andere sfeervolle artikelen en verzamelobjecten van vroeger.

Buitenplaats Beeckestijn is een unieke locatie en vormt een mooi decor voor dit prachtige evenement. Men waant zich zo in Frankrijk met veel leuke, mooie, oude en sfeervolle artikelen. Curiosa & Brocante markten zijn zeer geliefd. Dat blijkt wel uit het groot aantal bezoekers uit zowel binnen- als buitenland die deze markten regelmatig bezoeken.

Voor een hapje en een drankje kan men terecht op een speciaal ingericht terras. De markt is geopend van 9.00 tot 16.30 uur en de toegang is gratis. Parkeren is € 3,00 per auto. Honden zijn toegestaan.

Cookieinstellingen