Memoria Uitvaartzorg organiseert bijeenkomsten over omgaan met rouw

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op uitnodiging van Memoria Uitvaartzorg leidt Chantal Visser-de Mol (Alternatief Psycholoog & Theoloog), vanaf september, een serie van vijf bijeenkomsten over rouw. Er is vaak weinig bekend over verlies, de werking van rouw en de gevolgen voor onze gezondheid. Wie leert u dit?

Iedere bijeenkomst bespreekt Chantal Visser-de Mol een ander thema, als: emoties, gedachten en gevoelens, de steun uit de omgeving, zelfzorg, omgaan met stress, tekens uit het hiernamaals en hoe weer te genieten van het leven na verlies.

Verlies maakt een mens kwetsbaar. Ieders ervaringen zijn om te ombuigen naar kracht en heling die bijdragen aan een goede gezondheid en welzijn. De bijeenkomsten bestaan uit muziek, gedichten, het delen van verhalen en ervaringen. Er is tijd voor iedereen en er wordt ècht geluisterd.

Data, tijd en locatie
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die zich verbonden voelt met dit onderwerp. De eerste bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 29 september van 15.00 tot 17.00 uur bij Memoria Uitvaartzorg, Plesmanweg 400 in Beverwijk.

Vervolgdata: 3 november, 8 december, 26 januari en 30 maart. Tijd: Van 15.00 – 17.00 uur

Aanmelden en bijdrage
Er geldt een eenmalige eigen bijdrage van € 95,- voor de vijf bijeenkomsten. Wij verzoeken u de betaling binnen 14 dagen na aanmelding te voldoen op rekeningnummer NL28ABNA0430513798. Hierna ontvangt u een bevestiging van deelname.

Aanmelden bij Memoria Uitvaartzorg, tel. 0251 – 254135 of [email protected]

Reacties