Beverwijkse Elena Nicolaas genomineerd door jongerensite ‘Ondertussen’

Foto: Stichting Welzijn Beverwijk

2017 mag met recht het jaar van de Beverwijkse Elena Nicolaas genoemd worden. De opening van haar foto-expositie ‘Stel je niet zo aan’, een project over depressie bij jongeren, zorgde op ‘Blue Monday’ voor een bomvolle Grote Kerk in Beverwijk.

Vervolgens volgde een nominatie voor de Young Impact Award en ontving zij een jongerenlintje van de Oranjevereniging in Beverwijk uit handen van de toenmalig burgemeester Ossel. Inmiddels hangen haar foto’s tot eind oktober 2017 in het stadhuis van de Gemeente Beverwijk.

Nominatie ‘Ondertussen.nl’
Maar, er kan nog meer bij. Want inmiddels is er nog een nominatie en wel van de website ondertussen.nl. Ondertussen.nl gelooft dat je gelukkig wordt als je snapt wat er in de wereld gebeurt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. En dat geluk heb je zelf in de hand. De content op de website wordt door jongeren zelf gemaakt.

Indrukwekkend lijstje
Elena is opgenomen in de top 100 van de meest veelbelovende en inspirerende jongeren tot 25 jaar in Nederland. En in die lijst staan, naast haar, grote namen zoals bijvoorbeeld Lieke Martens, Max Verstappen en de rappers Boef en Ronnie Flex.

De jongerenwerkers van team Nul251, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, waren natuurlijk al lang overtuigd van dit unieke project van Elena en hebben haar vanaf dag één gesteund maar het is natuurlijk extra bijzonder om te zien dat dit project door andere partijen ook wordt omarmd.

Steun Elena en stem op onderstaande link:
Wilt u Elena steunen in haar poging om deze nominatie te verzilveren? Stem dan op haar zodat haar project ‘Stel je niet zo aan’ weer een extra boost krijgt door alle publiciteit en daarmee de aandacht voor het onderwerp depressie bij jongeren.

Klik HIER om rechtstreeks te stemmen op Elena.

Hieronder het filmpjes dat 251tv maakte naar aanleiding van de expositie ‘Stel je niet aan’ in de Grote Kerk in Beverwijk

Reacties