Genomineerden IJmond Werkt! Award bekend

Winnaars IJmond Werkt! award 2016 Robert en Pascal van The Bike Guru met wethouder Haydar Erol
Foto: IJWA

De jury van de IJmond Werkt! Award 2017 heeft drie toppers genomineerd om mee te dingen naar de IJmond Werkt! Award 2017.

De jury voor deze felbegeerde award bestaat uit Marieke van Dijk (wethouder gemeente Heemskerk en tevens bestuurslid van IJmond Werkt!), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Robert Egthuijsen (eigenaar van The Bike Guru en winnaar van de IJmond Werkt! Award 2016)

  • De jury nomineert Mastermate Zwager omdat zij vooral kijken naar wat iemand wel kan en niet naar wat iemand niet kan. Hierdoor is men in staat een positieve werksfeer te creëren.
  • Tata Steel kan rekenen op sympathie van de jury omdat zij met de komst van de Participatiewet “Bureau Inclusief” hebben opgericht. Via deze afdeling worden participatiemedewerkers geplaatst op gecreëerde banen bij allerlei verschillende afdelingen binnen Tata Steel.
  • De jury is onder de indruk van Tiebies Landbouwmechanisatie omdat dit relatief kleine familiebedrijf plek biedt aan maar liefst 3 monteurs van IJmond Werkt!. De jobcoach heeft de mannen de afgelopen maanden echt in positieve zin zien veranderen.

IJmond Werkt! Award
De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. De jury heeft bij haar keuze op verschillende aspecten gelet zoals bewust betrokken ondernemerschap, creativiteit in ondernemerschap, het geloof in het kunnen van de medewerkers en voorbeeldfunctie voor de branche.

Verkiezing gedurende IJmond Onderneemt
De genomineerde bedrijven hebben laten weten zich vereerd te voelen met de nominatie. Het is nu aan de aanwezigen van IJmond Onderneemt, dé ondernemersbijeenkomst van de regio op 14 november in A9 Studio’s in Uitgeest, om aan de hand van getoonde bedrijfsfilms de uiteindelijke winnaar van de IJmond Werkt! Award te kiezen.

Wat is jouw drive?
Het thema van IJmond Onderneemt 2017 luidt ‘Wat is jouw drive?’. Want waarom willen ondernemers altijd innoveren, bijdragen aan de maatschappij, zo duurzaam mogelijk werken en produceren? Om in de huidige maatschappij staande te blijven is het nodig om je te ontwikkelen en te zorgen dat je opvalt: iets wat de genomineerden voor de IJmond Duurzaam Award 2017 zeker doen.

IJmond Onderneemt
Tijdens het ondernemersnetwerkevent IJmond Onderneemt worden in totaal drie Awards uitgereikt. Naast de IJmond Werkt! Award, worden ook de IJmond Duurzaam Award en de IJmond Onderneemt Award uitgereikt. Meer informatie is te vinden op www.ijmondonderneemt.nl. Op deze website kunnen ondernemers zich ook aanmelden voor de uitreiking. Hoofdsponsor van het event is Rabobank IJmond. Ook GreenBiz IJmond sponsort het event.

Reacties