De mensen achter Stichting Welzijn Beverwijk (#7)

Foto: SWB

Wie werken er allemaal bij Stichting Welzijn Beverwijk? Doen ze dit als vrijwilliger of beroepsmatig? Wat houdt het werk precies in? En wat drijft ze om dit werk te doen? De komende tijd zullen medewerkers zichzelf voorstellen en over hun werk bij de stichting vertellen.

Deze keer het verhaal van Thijs Kuijer.

Thijs is alweer één jaar als vrijwilliger betrokken bij de kinderdisco van Stichting Welzijn Beverwijk in Buurthuis Wijk aan Duin. Aanvankelijk kwam Thijs als stagiaire bij SWB binnen maar hij vond het zo leuk dat hij uiteindelijk als vrijwilliger is gebleven. “Het is gezellig en je leert nieuwe mensen kennen.

De disco is één keer per maand en Thijs vindt dat als 13-jarige precies goed. Ook de ouders van Thijs zijn al jarenlang als vrijwilliger actief bij de stichting. Thijs komt al van kleins af aan in Buurthuis Wijk aan Duin. Dus in die zin kan je gerust stellen dat het met de paplepel is ingegoten. Of hij ook zo lang vrijwilliger blijft als zijn vader of moeder weet Thijs nu nog niet, maar de kinderdisco blijft hij voorlopig gewoon doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen