Feestelijke opening nieuwe H&M in Breestraat Beverwijk

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op donderdag 7 december om 10:00 uur opent de Zweedse modeketen H&M (Hennes & Mauritz) haar nieuwe winkel in Beverwijk in het voormalige pand van V&D.

De nieuwe façade is al enige tijd aan de Breestraat zichtbaar, maar erachter wordt momenteel druk gewerkt en hard verbouwd. Volgens H&M wordt een bezoek aan de nieuwe vestiging de ‘ultieme fashiondroom’ van iedere klant.

Twee keer zo groot
De H&M-vestiging wordt bijna twee keer zo groot als de huidige H&M aan de overkant met een totale winkeloppervlakte van 2.100 m² verdeeld over twee verdiepingen. Door deze uitbreiding is er nu ook ruimte voor een complete herenafdeling. Daarnaast wordt Divided (H&M’s collectie voor jongens en meiden tussen de 15 en 25 jaar) aan de winkel toegevoegd en zijn de dames- en kidscollecties flink uitgebreid. Historische details
Hoewel de centraal gelegen locatie aan de Breestraat grondig wordt verbouwd, zijn er ook historische details in de winkel die niet veranderen. Zo zal het trappenhuis achterin de winkel met de prachtige en kenmerkende glas in lood ramen volledig worden gerestaureerd en in ere worden hersteld. De ronde vormen van het voormalige trapgat komen onder andere terug in de speciaal voor dit pand ontworpen balustrades. Nieuw en oud komen hierdoor op bijzondere wijze samen.

Nog één week en dan hangen de rekken en liggen de schappen vol met de H&M-collectie

Korting, krasloten en ballonnenartiest
De feestelijke opening zal plaatsvinden op donderdag 7 december om 10:00 uur. De eerste honderd klanten krijgen een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro. H&M Club-members krijgen nog eens 25% extra korting op alle SALE-items. Verder is er tijdens deze opening een ballonnenartiest aanwezig voor kinderen.

Duurzaam: kortingsbon voor ingeleverde oude kleding
H&M biedt, naast de mogelijkheid om modeartikelen te kopen, ook de mogelijkheid om deze na gebruik weer in te leveren. H&M’s kledinginzameling met als motto ‘Laat fashion geen vuilnis worden’ kunnen klanten gebruikte kleding en huishoudtextiel inleveren in deze nieuwe winkel. Alle textiel wordt opnieuw gebruikt of gerecycled en de klant ontvangt voor iedere volle tas een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. Speciaal voor de opening krijgen klanten t/m 9 december dubbele kortingsbonnen. Meer informatie is te vinden op www.hm.com/longlivefashion.

Reacties