Beverwijk ondergedompeld in Kerstsfeer met volop kerstdorpen

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december is het volop genieten in een sprankelend en in Kerstsfeer ondergedompeld centrum van Beverwijk, met tal van kerstdorpen, workshops, lekkernijen en muziek.

Drie dagen kerststad in de Koningstraat en een gedeelte van de Zeestraat
De leukste kersthuisjes gevuld met enthousiaste ondernemers en heerlijke gerechten en drankjes kunt u vinden op 15, 16 en 17 december op de Koningstraat en de Zeestraat. Ook is er de mogelijkheid om met cadeaumunten je eigen kerstpakket samen te stellen! Superleuk om te geven en te krijgen. Ook zijn er tijdens deze dagen verschillende live optredens.

Kerstdorp Stationsplein
Op 15, 16 en 17 december is er een kerstdorp op het Stationsplein. Bij het Stationsplein staan verschillende kramen met leuke kerstartikelen. Maar er is zeker ook iets lekkers te vinden zoals bijvoorbeeld een oliebollenkraam, churros, poffertjes etc. Als u geluk heeft treft u ook deze dagen de kerstman aan in zijn huiskamer.

Kerst workshops op de Breestraat
Neemt u ook een mooi kerststuk mee naar huis? Op zaterdag 16 december 2017 kunt u zich op de Breestraat uitleven bij de workshops kerst patisserie of bij  kerst decoratie voor in huis. Tegen een kleine vergoeding kunt u hieraan deelnemen. De workshop starten ieder heel uur 11:00 – 12:00 – 13:00 – 14:00 – 15:00 uur en VOL=VOL. Ook is er dan op de Breestraat weer live muziek waar u van kunt genieten.

Kerstmarkt Begijnenstraat
Op zaterdag 16 december 2017 viert de Begijnenstraat volop de opening van het centrum met leuke kramen, muziek en lekkere attenties.

Genieten in de winkelcentrum Beverhof met een kerstmarkt
Op zaterdag 16 en zondag 17 december is er in het mooi versierde winkelcentrum het Beverhof heel veel te beleven , waaronder een super gezellige kerstmarkt. En een echte inpakcentrale, die van uw cadeau een echt kerstcadeau maakt.

 X-mas fair
De X-mas fair met 30 kramen gevuld met leuke kerstartikelen en lekkers op zondag 17 december 2017 mag natuurlijk niet ontbreken. De X-mas fair vindt u aan het begin van de Breestraat. Ook is er dan op de Breestraat weer live muziek waar u van kunt genieten.

Foodtrucks
U kunt ook lekker genieten van culinaire hapjes en drankjes bij de verschillende foodtrucks op zaterdag 16 december 2017 en zondag 17 december 2017.

Ook aan de kinderen is zeker gedacht hierover volgt volgende meer…..

Reacties