Kringloopwinkel Terre des Hommes viert opening centrum Beverwijk

Als het komende weekend Beverwijk bol staat van de festiviteiten in het kader van de opening  van het nieuwe centrum is ook Terre des Hommes van de partij. Op zondag 17 december staat de kringloopwinkel met een eigen kraam op de Kerstfair in de Breestraat.

Inmiddels bestaat de winkel van Terre des Hommes, de organisatie die zich wereldwijd inzet voor de rechten en het welzijn van kinderen, bijna twee jaar. Aanvankelijk werd gestart als zogenaamde ‘popup-store’, wat inhield dat er uitsluitend nieuwe spullen werden verkocht die in de meeste gevallen werden geschonken door bedrijven.

Als gevolg van de achter ons liggende crisis zijn bedrijven echter efficiënter gaan produceren en inkopen, met als gevolg dat er steeds minder voorraadoverschotten kwamen en daarmee dus ook de pop-up store van TDH steeds minder artikelen ontving. Om die reden is de winkel van Terre des Hommes in Beverwijk omgevormd tot kringloopwinkel, waaraan ook particulieren artikelen kunnen doneren.

Kerstartikelen
Op dit moment valt de winkel in de Breestraat op door het brede assortiment aan Kerstartikelen. Maar behalve dat kan men er ook terecht voor dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken, lp’s, kleine huishoudelijke artikelen en Bric à Brac.Halen en brengen
Natuurlijk kun je in de winkel van TDH terecht voor het kopen van leuke, mooie en praktische artikelen. Tweedehands, maar wel altijd goed van kwaliteit. Maar ook ben je meer dan welkom als je goede tweedehandsspullen hebt die je wilt doneren aan de winkel, waarmee je een bijdrage levert aan het mooie werk van Terre des Hommes.

Kerstfair
Zondag 17 december staat Terre des Hommes dus op de Kerstfair in de Breestraat. De moeite waard om even rond te snuffelen. Daarbij heb je ook nog kans om een lekkernij te winnen van Bakkerij Patisserie door, tegen een vrijwillige bijdrage, het aantal bonen te raden dat in de vaas zit. Klik op de hoofdfoto boven aan dit artikel voor meer foto’s
Alvast een virtueel bezoekje brengen aan de kringloopwinkel van Terre des Hommes? Klik op de hoofdfoto bovenaan dit artikel en je kunt bladeren door een serie foto’s, waarmee je een indruk krijgt wat deze bijzondere, volledig door vrijwilligers gerunde kringloopwinkel te bieden heeft.

Reacties

Cookieinstellingen