Vogelvoer maken op kinderboerderij de Baak

Foto: NME

Op woensdag 24 januari van 14.00 uur tot 16.00 uur organiseert NME Beverwijk op kinderboerderij de Baak een activiteit voor kinderen over vogels. Kom deze middag ook en help de vogels de winter door!

Vogels in de winter
Het kost vogels in de winter veel energie om hun lichaamstemperatuur op peil te houden. En juist in de winterperiode is er weinig voedsel te vinden. Om vogels de koude winterdagen door te helpen gaan we vogelvoer maken.

Activiteiten
Deze woensdagmiddag kun je appeltjes versieren met zonnepitten en pindaslingers maken voor vogels in de tuin. Of kies ervoor om dennenappels om te toveren tot vetbollen. Ook kun je naar huis gaan met een prachtige zelfgemaakte wintertekening met krijt. Het wordt weer een belevenis bij de Baak! Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is welkom. Kinderboerderij de Baak is gevestigd aan de Westerhoutweg 18, Beverwijk.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

Reacties