Wissel4Kids gaat online

Foto: SIG

Sinds deze week heeft de ‘duurzame’ kinderkleding- en cadeauwinkel Wissel4Kids een website die een actueel overzicht geeft van het aanbod in de winkel aan de Alkmaarseweg 1 in Beverwijk.

Dat aanbod behelst niet alleen mooie, vrolijke, stoere en eigentijdse 2e hands baby- en kinderkleding maar ook een groot assortiment nieuwe, originele kraam- en kindercadeauartikelen, zoals ‘luiertaarten’, speenkettingen, naamtreintjes en houten speelgoed.

En behalve het kopen van nieuwe of 2e hands kleding is het natuurlijk ook mogelijk om mooie gebruikte kinderkleding in te brengen. De nieuwe website www.wissel4kids.nl geeft dan ook, naast het aanbod, informatie over de procedure rond het inbrengen van kleding en/of artikelen. Wissel4Kids een ‘bijzondere winkel’
Wissel4Kids is zonder meer een bijzondere winkel. Bijzonder, omdat het gaat om een maatschappelijk gericht dagbestedingsproject van de SIG, de regionale organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking. Cliënten van de SIG werken mee in de winkel.

SIG
De SIG is een kleinschalige organisatie die in de regio Midden- en Zuid-Kennemerland ondersteuning biedt aan mensen met een beperking. Die ondersteuning wordt geboden aan cliënten van alle leeftijden en op alle levensgebieden, zoals wonen, werken en welzijn. De SIG heeft een zeer divers individueel en maatschappelijk gericht dagbestedingsaanbod. Cliënten van het ambachtelijk dagcentrum De Schans in Beverwijk maken onder meer cadeauartikelen die bij Wissel4Kids worden verkocht.

Reacties