Huwelijk in winkelcentrum Wijkerbaan hoogtepunt op Valentijndag

Gisteren was het Valentijnsdag, en die dag is in Winkelcentrum de Wijkerbaan, op de grens van Beverwijk en Heemskerk, niet onopgemerkt voorbijgegaan. Even deed het recentelijk gerenoveerde winkelcentrum dienst als Stadhuis, en daarmee als trouwlocatie voor Esther Hommes en Michel Inpijn.

‘Ja, ik wil trouwen op de Wijkerbaan’
Deze bijzondere trouwpartij was een initiatief van de winkeliersvereniging van de Wijkerbaan, die eind vorig jaar de actie ‘Ja, ik wil trouwen op de Wijkerbaan’ opzettte, waarbij de winnaars van die actie een compleet verzorgde bruiloft kregen aangeboden in het winkelcentrum en uiteraard òp Valentijnsdag.Esther en Michel, overigens al 27 jaar samenwonend en de ouders van zoon Nigel (15) en dochter Ashley (9), kwamen uiteindelijk als winnaars van deze actie uit de bus.

Winnaars ondernemersactie Nieuws.nl
Om te komen tot een echte droombruiloft voor Esther en Michel bood een grote groep ondernemers hun (kosteloze) medewerking aan. Onder hen ook de winnaars van de ondernemersacties van Beverwijk- en Heemskerk.Nieuws.nl  Vonn Rijlaarsdam van Fotostudio ShootMe en Maureen Boone van Salon My Beauty.

  • Aan Maureen de taak om ervoor te zorgen dat de ‘hand’ van Esther, die door Michel is gevraagd, ook een extra mooie hand zou worden. Een taak die aan Maureen, als gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste, wel bleek toevertrouwd. 
  • Geen bruiloft zonder een mooie fotoreportage, en daarvoor bood Vonn Rijlaarsdam haar diensten aan. Net als Maureen is ook Vonn nog een beginnend ondernemer, maar dat ‘beginnend’ is niet terug te zien in haar uitgebreide en mooie portfolio. Haar missie: het vastleggen van ieders mooie momenten, en gisteren dus die van Esther en Michel in het bijzonder. Daarbij werd Vonn geholpen door de weergoden, die blijkbaar ook belangeloos hun diensten aanboden in de vorm van droog weer en aan het einde van de dag nog een bescheiden zonnetje. 

Ambtenaar Burgerlijke Standen
Dat de medewerking aan deze unieke bruiloft niet beperkt bleef tot alleen bedrijven bleek uit het feit dat ook Ingrid Persson, de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, haar diensten kosteloos aanbood. Eenmalig of nieuwe traditie?
In hoeverre deze unieke bruiloft een eenmalig evenement is of dat er in Beverwijk een nieuwe Valentijnstraditie is geboren… de tijd zal het leren.

Alle meewerkende bedrijven
Dat er voor een bruiloft heel wat komt kijken mag blijken uit onderstaande lijst van bedrijven die aan het droomhuwelijk van Esther en Michel meewerkten:

Klik voor meer foto’s op de hoofdfoto bovenaan dit artikel en scroll met de pijlen links en rechts van de foto. 

Reacties