Beverwijkse jeugd geniet van meivakantie in Castricumse boshutten

Foto: Youtube

Gedurende de komende herfstvakantie organiseert Stichting Welzijn Beverwijk twee evenementen in en om de Boshutten van Sint Wilfried in Castricum.

Boshuttendag
Op maandag 30 april kan de jeugd in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zich weer helemaal uitleven in en rond de Boshutten van Sint Wilfried in Castricum tijdens de Boshuttendag. Dat betekent: een lekker dagje uit in de natuur, onder leiding van een groep enthousiaste vrijwilligers, professioneel ondersteund vanuit SWB.

Op het programma staan bosspelletjes, vuurtje stoken, gezamenlijk eten, plezier maken en ’s avonds gaat iedereen weer tevreden naar huis. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

24uurs Boshutten voor de jeugd van 8 t/m 12 jaar
Op 1 en 2 mei is het de beurt aan de iets oudere jeugd om helemaal ‘los’ te gaan tijdens het het 24uurs Boshuttenfestijn. Bosspelletjes spelen, vuurtje stoken, gezamenlijk eten, plezier maken, het bos insluipen, slapen en de volgende dag moe maar voldaan naar huis.

De 24uurs Boshuttenfestijn start op 1 mei om 12.00 uur en eindigt op 2 mei om 12.00 uur. Ook hier geldt dat de organisatie in handen is van enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door de professionals van Stichting Welzijn Beverwijk.

Locatie, kosten en opgeven

  • De boshutten liggen aan het Scoutingpad 1 in Castricum, dit is tegen het bos aan achter het station.
  • De kosten voor de Boshuttendag bedragen € 7,50 inclusief drinken, lunch en avondeten.
  • De kosten voor het 24-uurs Boshuttenfestijn bedragen € 15,- ,– inclusief drinken, lunch, avondeten en ontbijt.
  • Voor meer informatie en/of aanmelding Stichting Welzijn Beverwijk via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen