Roofvogellezing in Koetshuijs bij Kasteel Assumburg

Foto: Wim Meijer Fotografie

Hoe leven roofvogels? Het antwoord op dit mysterie kun je horen tijdens de roofvogellezing van valkenier Martin Doderer.

Op 18 mei zal hij in het Koetshuijs te Heemskerk vertellen over diverse roofvogels, hun gedrag en het belang van hun aanwezigheid in de natuur. De lezing duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Professioneel valkenier
Martin Doderer werkt sinds zijn jeugd met roofvogels en is sinds 2009 professioneel valkenier. Al zijn vogels zijn “rescue-vogels”: vogels die na verwaarlozing door Martin zijn opgevangen. Martin geeft alleen educatieve kleinschalige lezingen. Het belooft een interactieve avond te worden, al uw vragen zijn welkom.

Aanmelden
Deze lezing is specifiek voor volwassenen. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via [email protected] onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging van deelname. Voor kinderen zal er op 5 september een activiteitenmiddag en lezing over roofvogels zijn, daarover volgt later meer informatie.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of kunt u contact opnemen via [email protected].

Reacties