Voetbalspektakel tussen De Graafschap en Telstar live op NH Radio

Foto: Wim Meijer Fotografie

Opnieuw een spannende dag voor de IJmond. Vanmiddag om 12.30 uur speelt Telstar de return in de halve finale van de play-offs tegen De Graafschap.

De knotsgekke heenwedstrijd eindigde donderdag in een 3-2 zege voor de Velsenaren. Een gelijkspel of zelfs een kleine nederlaag (maar dan wel met tenminste 2 uitdoelpunten) is voldoende om de finale-duels voor promotie naar de eredivisie te mogen spelen. Mediapartner NH Radio zendt de wedstrijd die om 12.30 uur begint live uit.

Vooruit voetballen
Na het meeslepende voetbalgevecht in het uitverkochte stadion van Telstar volgt nu dus de return in Doetinchem. De Vijverberg zal met meer dan tienduizend toeschouwers veranderen in een ware voetbaltempel. Of Telstar opgewassen is tegen die druk moet blijken. Trainer Mike Snoei is vol vertrouwen over de afloop: “We gaan vooruit voetballen, de dingen doen die we altijd doen en zorgen dat we achterin alert zijn. Ik denk dat wij de finale gaan halen.”

Cabral terug maar Toine van Huizen op de tribune
Bij Telstar keert Rodny Lopes Cabral terug in het elftal. Hij ontbrak in de thuiswedstrijd vanwege een schorsing. Toine van Huizen ontbreekt in Doetinchem omdat hij in de eerste wedstrijd vlak voor tijd uit het veld werd gestuurd. Flitsen van de wedstrijd De Graafschap – Telstar hoor je vanaf 12.00 uur bij Ricky Koole. NH Sport neemt het stokje om 13.00 uur over. Edward Dekker en Rob Wanst doen dan uitgebreid verslag van de ontknoping van dit voetbalseizoen in de play-offs.