Tata Steel zoekt dansers voor spectaculaire jubileumshow

Foto: Pixabay

Voor de viering van het 100-jarig bestaan van het staalbedrijf in de IJmond is Tata Steel op dit moment bezig met het ontwikkelen van een spectaculaire theatershow.

De choreografie van de jubileumshow ‘Door het Vuur’ wordt verzorgd door topchoreograaf Gerald van Windt. Hij is onder meer bekend van zijn werk voor tv-programma’s als Idols, Holland’s Got Talent, Everybody Dance Now en X-Factor.

Vanaf 20 september wordt de theatershow negen maal opgevoerd, voor 3.800 bezoekers per show. Om de cast voor de voorstelling te selecteren, organiseren Tata Steel en Gerald van Windt op zondag 27 mei een castingdag bij Tata Steel in IJmuiden. Iedereen tussen de 18 en 35 jaar die beschikt over danstalent kan daaraan deelnemen. Aanmelden voor de castingdag is niet nodig.

Castingdag theatershow
De castingdag voor de jubileumshow vindt plaats op zondag 27 mei. De audities beginnen om 11.00 uur. De eindtijd is afhankelijk van de opkomst. Gerald van Windt laat op die dag een choreografie zien en vraagt de deelnemers om deze na te dansen. Op basis daarvan selecteert hij de groep dansers die de show gaan opvoeren.

Locatie castingdag: Congres Centrum Tata Steel, Wenckebachstraat 1, 1951 JZ Velsen-Noord.

Informatie over de castingdag en de theatershow en de voorwaarden voor deelname tref je aan op de jubileumwebsite: www.100jaarstaal.nl/evenementen

Reacties

Cookieinstellingen