Start 14e Bikers World Lunchrit vanuit Beverwijk op zondag 3 juni

Foto: Bikers World - FB

Vanuit Beverwijk start zondag 3 juni de veertiende Bikers World Lunchrit. In samenwerking met MTC Motovatie is een route van 155 kilometer door Noord-Holland uitgezet over mooie toerweggetjes richting Oude Niedorp.

Na een lekkere lunch in het West-Friese dorp wordt de rit vervolgd over wederom mooie toerwegen naar Heemskerk. Startpunt is bij Bikers World Beverwijk, Spoorsingel 45 (Marlo-terrein). Het eindpunt is Beethoven Eten & Drinken in Heemskerk.

De route wordt alleen op navigatie aangeboden. Voor wie niet in het bezit is van een navigatiesysteem of gewoon ontspannen wilt rijden zijn er (zolang de voorraad strekt) tot 10.45 uur voorrijders aanwezig.

De inschrijving start om 10.00 en sluit om 10.45 uur en deelname kost € 10,-. Dit bedrag is inclusief lunch en drankje bij het eindpunt.

Er wordt in groepjes van maximaal tien personen gereden, welke ook zelf samengesteld kunnen worden. Voorkeur heeft wel dat minimaal één motorrijder over navigatie beschikt. De organisatie hoopt tijdens de gezellige, ontspannen lunchrit veel deelnemers te verwelkomen.

Reacties