Zaterdag 2 juni weer Vers & Thuis markt in Zeestraat Beverwijk

Aanstaande zaterdag 2 juni is de Zeestraat in Beverwijk het decor voor alweer de derde editie in 2018 van de Vers &Thuis markt.

Zoals iedereen inmiddels gewend is ook dit keer weer een supergezellige dag met een gevarieerd aanbod van kramen, zomerse temperaturen, gezellige terrassen en live muziek van het dixieland looporkest ‘The Upmates’.

De markt die vorige jaren bekend stond als de Vers&Brocante markt  heeft dit jaar een nieuwe naam en een nieuwe organisatie. Iedere eerste zaterdag van de maand van 10.00-17.00 uur blijft het in de Zeestraat wel gewoon het vertrouwde feestje waarbij iedereen van harte welkom is om te struinen langs de kramen, te genieten van de muziek en terrassen en natuurlijk te shoppen in de winkels in de Zeestraat.De Vers & Thuismarkt op zaterdag 2 juni begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Kunst ontmoet Wijn
Liefhebbers van de combinatie ‘wijn en kunst’ kunnen vanaf 16.00 uur terecht bij Wijn & Druif (Zeestraat 16) waar dan een expositie wordt geopend met surrealistische tekeningen van Rien Doorn. Gelijktijdig kan men dan deelnemen aan de gratis wijnproeverij.

Hieronder de reportage die RTV IJmond eind 2017 maakte over de tekenaar Rien Doorn

Reacties