Zomerfeest Buurtcentrum d’Evelaer op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni

Foto: Wim Meijer Fotografie

Het komende weekend vanaf vrijdagavond tot en met zondag is het weer tijd voor het Zomerfeest, een jaarlijks terugkerend evenement van Buurtcentrum d’Evelaer in Heemskerk.

Zoals het onderstaande programma aangeeft is er ook dit jaar weer van alles te beleven voor jong en oud.

Vrijdag 8 juni

 • 20.00 uur tot 22.30 uur: Pubquiz
  De quiz bestaat uit 7 rondes en zal bestaan uit algemene vragen – én muziekvragen. Een team bestaat uit minimaal  2  en maximaal 5 leden. Kosten : €  10 ,- per team

Zaterdag 9 juni

 • 12.30 uur    Feestelijke lunch met smartlappenkoor Dolorosa (65+)
  Een feestelijke zomerlunch voor de senioren, en na de lunch lekker luisteren en meezingen met smartlappenkoor Dolorosa, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie met een gebakje!!
  Aanvang 12.30 uur, zaal open 12:00 uur. Entree: € 7.50 (Opgeven via kantoor d’Evelaer  tel: 0251-244544)
 • 16.30 uur   ’Streetvolleybal ‘Retrostyle’
  Ook dit jaar op de zomerfeesten, een volleybaltoernooi. Een team bestaat uit drie spelers (waaronder een captain) en een wissel,  in totaal 4 personen. Je speelt minimaal drie wedstrijden van tien minuten. Dresscode: ‘jaren zeventig’. Er zijn prijzen voor de winnende teams en voor het origineelst geklede team. Deelnemende teams aanwezig: 16.00 uur. Start wedstrijden 16.30 uur op het plein voor d’Evelaer. Geen inschrijfkosten. Aanmelden bij Bob Welp [email protected]Tijdens het toernooi is het lekker vertoeven op het een terrasje, met muziek van Bad Honey  en lekker eten van de BBQ.

Zondag 10 juni

 • 10.00   Zomerbrunch  ‘Grease’ (alle leeftijden)
  Van 10.00 tot 12.00 uur. Kosten € 5,- pp. Kinderen tm 10 jaar gratis. Kinderen kunnen cupcakes versieren en kleurplaten kleuren. Verder kunnen ze worden geschminkt en is er een grabbelton.
 • 12.00  Speurtocht in het duin (jeugd)
  Na de brunch kunt u met uw kinderen het duin ingaan op ontdekkingstocht in de natuur, waar kinderen allemaal leuke opdrachten uitvoeren. Route (4 km) is op te halen bij d’Evelaer. De route is niet geschikt voor buggy’s en rolstoelen vanwege de onverharde paden. U dient zelf voor een duinkaart te zorgen. Start vanaf 12.00 bij de duiningang einde Oudendijk. Na afloop is er voor iedereen een heerlijk ijsje bij d’Evelaer.
  Deelname aan deze ontdekkingstocht is gratis geef u wel even van te voren op telefonische of via [email protected]
 • 13.00  Donkeygames 2018 op en rond het terrein van d’Evelaer
  Er is plaats voor maximaal 10 teams. Opgeven bij Buurtcentrum d’Evelaer, [email protected] dames- of herenteam bestaat uit 6 spelers en 1 reservespeler. Deelname vanaf 15 jaar tot 88 jaar. Zorg  dat je team een eigen vlag en leuke naam heeft, én leuk verkleed is!!
  Wat kun je verwachten? Rodeostier, spijkerbroekhangen, boomstamzagen, spijker-slaan, ringsteken met ‘Ben Hur kar’ en nog meer!! 
 • 15.00  BBQ en muziek.
  De zomerfeesten worden afgesloten met barbecue en muziek van 15.00 uur tot 18.00 uur.  Bij mooi weer lekker buiten op het gezellige plein met tap en bbq van en met slager Mark van der Poel . Bij slecht weer in de grote zaal.
 • 15.00  Vintage Kindergames
  Ouderwetse spellen op en rond d’Evelaer. Deelname is gratis.
Cookieinstellingen