Badeendjesrace in Stationsvijver Beverwijk

Foto: Wim Meijer Fotografie

Zaterdag 11 augustus organiseert Rotaryclub Beverwijk in de Stationsvijver voor het gemeentehuis van Beverwijk voor de tweede keer de badeendjesrace.

Om 14.30 uur zullen er 1.500 badeendjes in het water worden losgelaten en de brandweer van Beverwijk zal deze met waterjets rondstuwen. De eendjes die als eerste over de streep komen, winnen een leuke prijs.

Prijzen
De hoofdprijs is een kinderfiets t.w.v. € 350,- van Bruut Bikes uit Wijk aan Zee. Vele middenstanders uit Beverwijk leveren andere leuke prijzen voor de snelste badeendjes. Ook zijn er 20 sponsoren uit het Beverwijkse bedrijfsleven.Stichting In Het Zadel
Wie kans wil maken op een van deze mooie prijzen, kan voor € 2,50 een lot kopen. In totaal hoopt Rotaryclub Beverwijk op deze manier ruim € 5.000,- in te zamelen voor de Stichting In Het Zadel. Deze stichting verzorgt samen met de Manege de Schimmelkroft uit Heemskerk paardrijlessen voor inwoners van Heliomare en Harteheem.

Verkoop van loten
Prijsuitreiking en de overhandiging van de cheque zal rond 15.30 uur plaatsvinden. De loten zullen zaterdag 7 juli a.s. door de Rotary Beverwijk worden verkocht tijdens de Vers&Thuis markt op de Zeestraat. Daarna zijn de loten verkrijgbaar bij McDonald’s Beverwijk.

Hieronder de filmimpressie van de Badeendjesrace 2017 gemaakt door RTV IJmond

Reacties