Moeders uit Broekpolder organiseren saté-wedstrijd

Foto: Pixabay

Het begon met een grapje tussen vriendinnen uit verschillende culturen… maar nu willen we het weten ook: Wie maakt de lekkerste saté van de IJmond?

Op zaterdag 13 oktober organiseren de Moeders uit Broekpolder van 12.00 uur tot 17.00 uur een wedstrijd saté maken in de Vuurlinie in Beverwijk. Voor deelname zijn er in totaal 20 plaatsen beschikbaar. Om deel te nemen moet je er dus snel bij zijn.

Kosten voor deelname bedragen € 2,50. Toeschouwers zijn gratis. Opgeven kan via Facebook MuB of via e-mail: [email protected]

Bij het opgeven ook meteen doorgeven: Wat heeft u nodig? Gas barbecue, houtskool, eigen bereid, kookplaten, grillplaat? Verzin het en laat het weten! Kroepoek en andere garnituur moeten van te voren bereid worden. Ook doorgeven met welke producten u werkt. Varken, vis enz. Dit voor de veiligheid en met het oog op voedsel allergieën.

De saté wordt door een deskundige jury beoordeeld op: product, presentatie en bereidingswijze. Voor de best beoordeelde saté’s zijn meerdere prijzen beschikbaar.

Verder wordt de dag gevuld met heerlijke muziek, dansen, maar vooral lekker eten en genieten van elkaar en met elkaar.

Reacties