Zee van Staal-ontbijt tijdens De Verwondering op 22 juli

Foto: Wim Meijer Fotografie

Vallende stukken staal, de melodie van de zee, het huis aan de zee, zomaar wat zaken die tijdens De Verwondering op zondag 22 juli zowel in eetlokaal Be my guest als in beeldenpark Een Zee van Staal te vinden zullen zijn.

Onder het genot van een speciale Zee van Staal-editie van het All day breakfast van Be my guest gaan we terug naar 1999, toen het park ontstond. Wat was de reden dat Bert Kisjes het initiatief nam 10 andere dorpen in Europa te benaderen? En hoe werkte dat daar in de Hoogovens destijds?

Ook krijgt u de kans om te spelen met de golven van Soans en om te knippen, vouwen en buigen zoals kunstenaar Dionisi. En loop je daarna mee naar het beeldenpark voor de rondleiding?Loop je mee?
De Verwondering start op 22 juli om 12.30 uur bij Be my guest aan de Voorstraat 4 in Wijk aan Zee. Vertrek naar het beeldenpark om 13.45 uur. Graag aanmelden via [email protected]

De Verwondering
Eetlokaal Be My Guest is in maart gestart met een nieuw zondagprogramma. Maandelijks kun je luisteren, kijken of meedenken met bijzondere gasten tijdens De Verwondering.

Reacties