Zomernachtconcerten in Grote Kerk Beverwijk

Het de wereldkampioenschappen voetbal bijna achter ons liggen wordt het tijd voor een serie van zes zomernachtconcerten in de Grote Kerk van Beverwijk.

De aftrap van dit evenement zal zijn zaterdag 14 juli a.s. om 23.00 uur en het finale concert zal zaterdag 1 september a.s. plaatsvinden. Zanger en pianist René van Sluis zal zaterdag de spits afbijten met een pianorecital op de vleugel van de Grote Kerk.

René van Sluis
Na een indrukwekkende zangcarrière- René heeft zelfs in de beroemde Skala van Milaan gezongen- heeft hij het pianospel, waarmee hij in zijn jonge jaren furore maakte, weer opgepakt en is hij een tweede carrière als concertpianist begonnen.

René van Sluis zal tijdens het eerste zomernachtconcert ingetogen maar passievol werken van Chopin, Schumann en Brahms ten gehore brengen.

Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een drankje, René persoonlijk te spreken bij de verkoop van zijn pas uitgebrachte CD met o.a. werken die hij deze avond/nacht net gespeeld heeft.

Prijs
De entree voor het concert is 10 euro, wat gebruikt zal worden om allerlei activiteiten te kunnen blijven organiseren in de Grote Kerk.

Reacties