Jong en oud genieten van Open Dag Telstar met presentatie nieuwe Engelse aanwinst

Foto: Wim Meijer Fotografie

Een zonovergoten Open Dag van Telstar in het Rabobank IJmond Stadion vormde gisteren een mooie en veelbelovende start van het nieuwe voetbalseizoen.

Veelbelovend, omdat de dag meteen van start ging met de presentatie van Ryan Seagar die vanuit Southampton overkomt om de Velsenaren te versterken. Behalve Ryan Seagar komt ook Kyle Scott van Chelsea over naar Telstar. Beide spelers komen op huurbasis de Witte Leeuwen versterken.

(foto: Telstar – FB)

Verder kende de Open Dag de bekende onderdelen, zoals een partijtje Walking Football, waarbij de oudere generatie nog lekker binnen de lijnen z’n energie kwijt kan, en later een voetbaldrieluik met VSV, Stormvogels en Telstar.De hoofdrol op de Open Dag was wellicht weggelegd voor de jeugd, die gedurende de hele dag de gelegenheid had om, gewapend met een ‘handtekeningenkaart’ van iedere speler van de Telstar – selectie een handtekening te scoren. En wie echt geluk had kreeg zelfs nog wel een handtekening om een eigen Telstar-bal.Opvallend bij Telstar was toch wel het grote aantal nieuwe gezichten in de selectie. Enkele fenomenen die het vorige succesvolle seizoen extra kleur gaven, zoals o.a. Melvin Platje en topscorer Andrija Novakovich zijn deze zomer vertrokken. Maar met de nieuwe aankopen en gehuurde spelers hoopt Telstar toch ook het komende seizoen meer mee te doen in de top van de ‘Keuken Kampioen Divisie’. Dat zal overigens niet meevallen, met nu grote clubs zoals Roda JC, FC Twente en Sparta waarmee de Velsenaren zullen moeten dealen.

Hieronder een foto-impressie van de Open Dag bij Telstar: 

 

Reacties

Cookieinstellingen