Stichting Welzijn Beverwijk organiseert fietslessen

Foto: Pixabay

Als er voldoende aanmeldingen binnenkomen start Stichting Welzijn Beverwijk, in samenwerking met vrijwilligers van de Fietsbond, fietslessen in Beverwijk.

De lessen zijn bedoeld voor mensen die òf nog nooit hebben gefietst, òf angstig zijn in het verkeer. De lessen worden gegeven door twee ervaren vrijwilligers van de Fietsersbond.

Fietsen, het lijkt eng en moeilijk, maar dat valt reuze mee. Wanneer je het eenmaal kunt gaat er een nieuwe wereld voor je open. Even naar de supermarkt voor een vergeten boodschap, lekker naar je werk op de fiets, een stuk fietsen met de kinderen. Kortom: super praktisch en ook nog eens gezond.

De lessen vinden plaats op donderdag van 10.00-11.00 uur en start bij voldoende aanmeldingen. Het enige wat je wel nodig hebt om deel te kunnen nemen aan de lessen is… een eigen fiets (of een die je van iemand hebt geleend)

Deelname kost € 20,- voor 10 lessen. Voor meer informatie en inschrijven kan men contact opnemen met Stichting Welzijn Beverwijk, Evelien Duijker, e-mail: [email protected] tel. 0251-300321 of 06-18634365.

Reacties

Cookieinstellingen