Paddenstoelenexcursie door park Westerhout

Op zaterdag 29 september organiseert NME Beverwijk en Heemskerk een paddenstoelenexcursie door park Westerhout. Gaat mee om de bijzondere wereld van de paddenstoelen ontdekken!

Startpunt
De paddenstoelenexcursie start deze zaterdag om 13.00 uur bij kinderboerderij de Baak. Na een korte introductie in de educatieruimte wordt de wandeling door het park Westerhout gestart op zoek naar paddenstoelen. De wandeling gebeurt onder leiding van een gids.

Ontdek de kenmerken van paddenstoelen, leer paddenstoelen van elkaar te onderscheiden en leer ook de namen van de verschillende soorten.  Aanmelden
De wandeling duurt een uur en start om 13.00 uur. In totaal zijn er 20 plaatsen beschikbaar. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via [email protected] onder vermelding van naam en telefoonnummer. Men ontvangt een bevestiging van deelname. Deelname is gratis! Het adres van Kinderboerderij De Baak is Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected]

Reacties