Grote jubileummarkt bij Dagbesteding Wisselwerk

Foto: SIG

Wisselwerk dagbestedingslocatie van stichting SIG houdt op woensdag 24 oktober open huis en laat dit gepaard gaan met een grote jubileummarkt.

Gedurende de jubileummarkt worden vooral producten verkocht die gemaakt zijn door cliënten van de dagbesteding. De opbrengst gaat naar de stichting Kinderen van de Voedselbank, het jubileumdoel van de SIG die volgend jaar 50 jaar bestaat.

Bezoekers van de jubileummarkt krijgen rondleidingen door alle ateliers hout, schilderen, textiel, Crea, keramiek, glas in lood, bakkerij en kaarsenmakerij, waarbij ze uitleg en demonstraties krijgen.  krijgen over alle productieprocessen .

Ook cadeauwinkel De Schans op de begane grond is open en biedt een keur aan leuke en bijzondere cadeau- en jubileumartikelen. In Buurtwinkel de Schans, tegenover dagcentrum Wisselwerk, kunnen bezoekers van de jubileummarkt een kopje koffie drinken, met lekkers uit de bakkerij van dagcentrum Wisselwerk.

Locatie en tijd
De Open Dag en Jubileummarkt zijn op woensdag 24 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur in het gebouw aan de Schans 1 in Beverwijk.

Reacties

Cookieinstellingen