Gratis cursus over gezond, lekker en betaalbaar eten

Foto: Pixabay

Op maandag 12 november wordt in Gezondheidscentrum Broekpolder de (gratis) cursus ‘Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn’ georganiseerd.

Gezond en lekker eten is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar soms is dat best lastig. Want hoe houdt u het betaalbaar, zeker als u moet rondkomen met een kleine beurs? De cursus ‘Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn’ helpt u daarbij! Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen, die moeten rondkomen met weinig geld, maar ook voor mensen, die graag meer willen weten over gezonde en goedkope voeding

Inhoud van de cursus
Er worden veel praktische tips gegeven over het besparen op boodschappen, betaalbare keuzes en een gezond dagmenu. Ook wordt er informatie gegeven over etiketten lezen en worden producten vergeleken.

De cursus wordt gegeven door Constance Delmte, diëtist bij ViVa! Zorggroep en sociaal werker Hansje Veen in samenwerking met Gezondheidscentrum Broekpolder en Socius. De cursus vindt plaats in het kader van de Gezondheidsraad Heemskerk. In de Gezondheidsraad worden allerlei onderwerpen behandeld om een gezonder en gelukkiger leven te stimuleren.

  • Kosten: Deelname aan deze cursus is gratis.
  • Datum en tijd: 12 november 2018. Van 10.00 uur tot 15.00 uur (Om 12.30 uur zal een goedkope gezonde lunch worden gebruikt)
  • Locatie: Gezondheidscentrum Broekpolder, Steenhouwerskwartier 29, 1967 KD Heemskerk
  • Aanmelden en/of informatie: Wie aan de cursus deel wilt nemen kan zich aanmelden bij Hansje Veen van Socius door een mail te sturen naar: [email protected] onder vermelding van cursus ‘Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn’. Ook kunt u met haar contact opnemen voor meer informatie via 088 – 887 6900.

Reacties

Cookieinstellingen