GreenBiz komt langs bij bedrijven met De Pijp Energiepositief

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op 2 oktober ontving GreenBiz IJmond bijna 30 ondernemers in de Skybox van Daalimpex op het bedrijventerrein De Pijp in Beverwijk.

Doel van de bijeenkomst: gezamenlijk het eigen bedrijf, en dus ook het bedrijventerrein verduurzamen, om op die manier als ondernemers bij te dragen aan een beter milieu en voorop te lopen op de nieuwe wetgeving die volgend jaar van kracht wordt.

Energie besparen, energie opwekken, voldoen aan de Erkende Maatregelen en voorbereid zijn op de Omgekeerde Bewijslast met betrekking tot duurzaamheidsmaatregelen die volgend jaar gaat gelden. In project De Pijp Energiepositief biedt Greenbiz IJmond de hulp en informatie die de ondernemers hard nodig hebben.

GreenBiz gaat in de komende periode langs bij ondernemers, die aangeven hierin geïnteresseerd te zijn, voor een vrijblijvend bedrijfsbezoek. Tijdens dat bezoek wordt verteld hoe GreenBiz te werk gaat.

Aansluiten bij De Pijp Energiepositief
Het doel is om zoveel mogelijk ondernemers op bedrijventerrein De Pijp te laten verduurzamen en zo ook het terrein duurzamer te maken. Er is al een groep enthousiaste ondernemers die de intentieverklaring voor deelname heeft getekend.

Ondernemers die gevestigd zijn op bedrijventerrein De Pijp kunnen contact opnemen via [email protected]. Ook kan men kijken voor meer informatie op www.greenbizijmond.nl/depijpenergiepositief.

Reacties