Winnaar Wim Sonneveldprijs met medefinalisten AKF in Kennemer Theater

V.l.n.r. Michel & Tim, Glodi Lugungu, Selma Visscher en Lars Visscher
Foto: via Kennemer Theater

Finalisten Amsterdams Kleinkunst Festival 2018 Glodi Lugungu, Michel & Tim en Selma Visscher met drie korte voorstellingen op één avond zaterdag 27 oktober op Beverwijks podium

Finalistentour AKF Sonneveldprijs 2018
De finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2018 doen de avond nog eens dunnetjes over en dat betekent dat het publiek maar liefst drie optredens gaat zien! De winnaar AKF Sonneveld prijs en AKF Publiekprijs is Glodi Lugungu en de twee andere finalisten zijn Michel & Tim en Selma Visscher. Niemand minder dan Van der Laan & Woe, Yentl en de Boer en Louise Korthals gingen hen voor. Het publiek maakt kennis met de finalisten van editie 2018, die in de finale stonden van een van de meest belangrijkste prijs voor talentvolle cabaretiers en kleinkunstenaars.

  • Henk is een persoonlijk verhaal over afkomst, opvoeding, volwassen worden en familie. Glodi Lungungu vertelt over zijn leven met een flinke dosis zelfspot en zijn moeder als stralend middelpunt. Glodi is een eigenwijze, optimistische, boeiende verhalenverteller met grote plannen voor de toekomst.
  • In Wegens Succes Gestopt serveren Michel Doodeman & Tim Niehe talloze absurdistische, snelle sketches over gekke types op een bedje van menselijk onvermogen. Een voorstelling over identiteit, verandering en Gerri Eickhof.
  • In Wat valt er te winnen, loopt Selma Visscher in een wereld die in brand staat met een doosje lucifers rond. Omdat je vuur het beste met vuur kunt bestrijden. Met een doortastende onverschilligheid en sociaal ongewenste liedjes banjert Selma de kleinkunstarena binnen. Want als je er nog over kunt zingen, dan valt het allemaal nog best mee.

Kaarten vanaf € 16,00 voor zaterdag 27 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties

Cookieinstellingen