Bibliotheek IJmond Noord zoekt nieuwe kinderdirecteur

Foto: Bibliotheek IJmond Noord

De bibliotheek IJmond Noord heeft behalve een echte directeur ook een kinderdirecteur. De afgelopen jaren was dat Sien Ruijgrok (11 jaar) en zij heeft dat met veel plezier gedaan. Nu is het tijd voor een nieuwe kinderdirecteur en alle kinderen uit groep 6 of 7 hebben de kans om dat te worden.

Wat doet de kinderdirecteur?
Het werk van de kinderdirecteur is heel afwisselend. Je mag vloggen voor de site, je opent evenementen in de bibliotheek zoals de Kinderboekenweek en je denkt mee over leuke activiteiten. Een van de hoogtepunten voor 2019, waarvoor de inbreng van de kinderdirecteur zeker belangrijk is, is het 100-jarig jubileum van Bibliotheek IJmond Noord 100 jaar.

Waar moet de kinderdirecteur aan voldoen?
Je staat graag de schijnwerpers, gaat regelmatig naar de bieb en bent gek op lezen? Verder heb je wellicht leuke ideeën over activiteiten in de bieb en houd je van een feestje? Wacht dan niet en solliciteer!

Solliciteren
Vertel of laat zien in een feestelijk verhaal, gedicht, strip, lied, filmpje/vlog, kunstwerk of op een andere manier waarom jij graag kinderdirecteur wilt zijn. Stuur het vóór 1 december naar [email protected] of naar: Bibliotheek IJmond Noord t.a.v. Floor Braber, Kerkplein 5 1941 HD Beverwijk.

Kijk voor meer informatie op de website www.bibiotheekijmondnoord.nl/kinderdirecteur.

Reacties