Themamiddag op kinderboerderij De Baak in teken van uilen

Foto: Wim Meijer Fotografie

NME Beverwijk organiseert op woensdagmiddag 21 november speciaal voor de jeugd een  themamiddag over uilen op Kinderboerderij de Baak in Beverwijk.

Deze middag leren de kinderen alles over de verschillende soorten uilen, hun gedrag, uiterlijke kenmerken en eetgewoonten. Extra leuk aan deze themamiddag is dat valkenier Martin Doderer echte uilen meeneemt naar De Baak.

Doderer werkt sinds zijn jeugd met roofvogels en is sinds 2009 professioneel valkenier. Al zijn vogels zijn “rescue-vogels”; vogels die na verwaarlozing door Martin zijn opgevangen.

Aanmelden
De uilen hebben een rustige omgeving nodig, daarom wordt er deze middag gewerkt met twee rondes. Het is een luister-lezing van een uur, dit maakt het minder geschikt voor de allerkleinsten onder ons.

De rondes zijn ingedeeld van 14.00-15.00 uur en van 15.15-16.15 uur. Deze middag zijn er per ronde 40 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/aanmelden. U ontvangt een bevestiging van deelname. Deelname is gratis!

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in de gemeente Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl of neemt u contact op via [email protected].

Reacties