Jack’s Bier Café op 13e plaats ‘met stip’ in Café Top 100 2018

Foto: Unsplash - Bence Boris

Heemskerks café klimt van de 32e naar de 13e plaats en is daarmee het best gewaardeerde café van de IJmond; Filmcafé Cineac Beverwijk scoort 50e plaats in prestigieuze café-hitlijst.

Met een dertiende plek heeft Jack’s Bier Café in Heemskerk zijn hoogste notering tot nu toe bereikt in de Misset Horeca Café Top 100. Eerder was uitbater Jack Verduin met zijn Jack’s Bier Café al de eerste onderneming ooit die in één jaar tijd in zowel de Café-, Terras- én de Koffie Top 100 stond.is dan ook ondubbelzinnig positief:

“Het zegt wat over deze onderneming en deze ondernemer. Maar zeker ook over het team dat hier staat bij Jack’s Bier Café. Voorbeeldje? Als we – anoniem – jureren, heeft de medewerker het druk. De cadeaubonnen zijn op en dan heb je natuurlijk net weer iemand die ze hebben wil. En dan ook nog eens terwijl het terras vol zit, wij met z’n vieren binnenkomen én de pubquiz straks gaat beginnen. Het zorgt voor een stroeve start van ons bezoek, maar de medewerker excuseert zich, legt het uit en zet vier topfluitjes voor ons neer. Kijk, zo doe je dat. Complimenten”.

Filmcafé Cineac Beverwijk
Een andere opvallende klassering was de 50e plaats voor filmcafé Cineac in Beverwijk. Een heel andere sfeer dan het ‘doorsnee’ café, maar voor Misset niet minder reden om tot een zeer positieve beoordeling te komen:

“Cineac is een uitnodigend ingericht filmcafé, behorend bij bioscoop Cineworld. Het geheel ziet er licht en fris uit, met veel, fraai meubilair en grote filmposters aan de muur. Ook als je niet naar de film gaat, zit je hier meer dan prima.
Geheel in de micro brewery-trend zijn er ook lokale bieren te proeven bij Cineac, en de bediening kan daar prima in adviseren. Alle handelingen aan tafel en tap gebeuren volgens het boekje en met een oprechte glimlach, de medewerkers hebben zichtbaar plezier in hun werk. Ook nemen ze alle tijd voor een praatje, waarbij ze wel een schuin oog op andere tafels houden. Klein maar zeer attent detail: bij het verlaten van de zaak zeggen ze niet ‘bedankt voor uw komst’ of ‘graag tot ziens’, maar: ‘wanneer zien we u terug?’

Reacties