Broedmachine Beverwijk wint IJmond Duurzaam! Award

Foto: Haydar Erol - Facebook

Tijdens het jaarlijkse ondernemersevent in de A9 Studio’s in Uitgeest IJmond Onderneemt! Is dinsdagavond 13 november de IJmond Duurzaam! Award uitgereikt aan De Broedmachine.

Behalve deze startplek in Beverwijk waren ook Flexcorail/E&W Plus uit Beverwijk en Van der Meij Infra Groen en Veiligheid uit Velsen-Noord genomineerd voor de fel begeerde duurzaamheidsprijs.

Juryvoorzitter Haydar Erol toonde zich lovend over de winnaar. Volgens hem sprong de Broedmachine eruit vanwege de moed om het avontuur aan te gaan. ‘Weg van de gebaande paden, hebben zij op creatieve wijze gezocht naar de manier om duurzaamheid uit te nutten. Ze bekleden daarin nu een regionale aanjaagfunctie’, aldus Erol.

Het evenement IJmond Onderneemt bracht ook dit jaar 250 ondernemers uit de regio bij elkaar in de A9 Studio’s in Uitgeest. Het was voor de zesde maal dat de IJmond Awards werden  uitgereikt. Behalve de IJmond Duurzaam! Award werden ook de IJmond Werkt! Award (Budget Broodjes) en de IJmond Onderneemt! Award (Microtechniek) uitgereikt.

Reacties