Woensdag…nog enkele dagen tot start Houten Huis in de Wijker Toren

Foto: ISOO

Woensdag 19 december 2018 is het zover. Om 18.00 uur begint Radio Beverwijk met de uitzending. Om 20.00 uur geeft de Beverwijkse wethouder Brigitte van den Berg de officiële start van deze bijzondere actie in samenwerking met de LINDA.foundation. Mevrouw van den Berg beheert onder meer de portefeuille Kunst en Cultuur.

De overige leden van het Beverwijkse college bezoeken het Houten Huis gedurende de volgende dagen.

Vanaf woensdag tot en met zaterdag 22 december 2018 krijgt Noord Holland in de gemeente Beverwijk dus Het Houten Huis.

Ook donderdag en vrijdag tussen 8.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds bent u van harte welkom! Ook zaterdag begint de uitzending om 8.00 uur, maar dan eindigt het programma om 20.00 uur en wordt naar verwachting de opbrengst (tussenstand) bekend gemaakt.

In samenwerking met de LINDA.foundation (Linda de Mol) gaat radio Beverwijk dus vier dagen lang live uitzenden voor een bijzonder goed doel. Daarnaast treden vele artiesten op en beleeft u er gezelligheid en saamhorigheid. Opstelling van Het Houten Huis in Grote Kerk zorgt er voor dat bezoekers geen last hebben van onverhoopt slecht weer.Onder het motto “Beverwijk geeft om haar kinderen” hoopt Radio Beverwijk met dit speciale project natuurlijk zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zie voor meer informatie klik op onderstaande link van eerder geplaatst artikel.

Nogmaals de openingstijden:

Woensdag: van 18.00 uur tot 22.00 uur

Donderdag en vrijdag: van 8.00 uur tot 22.00 uur

Zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur

Link naar eerder artikel

Geen Glazen- maar Houten Huis in Noord Holland 19 t/m 22 december 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen