De Bazaar brengt Grootste Kerstpakket van Nederland naar winnaar in Huizen

Foto: De Bazaar

Denise uit Huizen winnaar van Grootste Kerstpakket van Nederland; het pakket met een waarde van meer dan 5.000 euro(!) werd aangeboden door de winkeliers van De Bazaar in Beverwijk.

De Bazaar bus vol met alle spullen kwam aan bij het huis van Denise. Toen alles in haar woonkamer werd uitgeladen, realiseerde zij het zich pas echt; ze had gewonnen! Denise en haar zoontje Chernoh wisten niet wat hen overkwam. Ineens tussen allemaal prachtige cadeaus, beschikbaar gesteld door de winkeliers van De Bazaar.

“Het is ongelofelijk, ik kan het nog niet geloven”, zijn de woorden die Denise telkens opnieuw uitsprak. En Chernoh had de mooiste kerst ooit, want die wist niet waar hij moest beginnen met uitpakken. En wat ontroerend was is dat zowel Denise als Chernoh ook gelijk dachten aan de mensen om hen heen. Bij een leuke pop zei Chernoh: “Oh die geef ik aan mijn vriendinnetje!”
De verbazing, verwondering en blijdschap ging nog lang door, ook nadat De Bazaar medewerkers vertrokken waren.

Tot 16 december kon men een kerstpakket-selfie maken bij het Grootste Kerstpakket van Nederland op De Bazaar. De inhoud van het pakket is zeer gevarieerd; van een tuinsetje tot radiografisch bestuurbare auto, van waardebonnen voor de Goudsouk en de Food Hal, een mooie winterjas, een designertas en nog veel meer. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de winkeliers van De Bazaar en vertegenwoordigen een verkoopwaarde van ruim 5.000 euro.

Reacties