Nieuws.nl wenst u een gezond- gelukkig, kortom een bruisend nieuw(s)jaar

Foto:

Wij proosten met u op een gezond- en voorspoedig 2019. Net als in voorgaande jaren hoort bij onze goede voornemens u zo snel- en objectief mogelijk te informeren omtrent lokale- en regionale gebeurtenissen binnen- en buiten de gemeente waarin u woont.

klik op de foto’s voor uitvergrotingUit de grote bezoekersaantallen die wij dagelijks verwelkomen op de diverse sites van Nieuws.nl blijkt dat u op een gezonde manier nieuws’gierig’bent. Uw gemeente doet er toe, maar ook het nieuws uit de regio wordt door u dagelijks met veel belangstelling gevolgd.

Juist daarom kijken wij als redactie ook over de gemeentegrens. Ons werkterrein strekt zich uit van Alkmaar, de IJmond en Kennemerland tot aan de bollenstreek. Toegegeven, de oliebollenstreek op dit moment, maar ook de flora en fauna uit bijvoorbeeld de Keukenhof komt jaarlijks aan bod. (hieronder kasteel Keukenhof)Wim Meijer en Charles Duijff hechten grote waarde aan kwalitatief hoogwaardig foto- en filmmateriaal. Hieronder een bijzonder mooie- en unieke foto van Wim.  Het zaad uit de doorkliefde meloen is gedetailleerd zichtbaar…We zijn beiden grote natuurliefhebbers. Soms heb je geluk en dan…..

PROOST nogmaals op een fantastisch nieuw(s)jaar !!!!

Reacties